לביבות בטטה ותפו"א אפויות מטריפות!!!
לביבות בטטה ותפוח אדמה אפויות, מטריפות!!!
וכדברי איתן: לא טעים, טעים מאודדדד
ארז ביקש שאכין לו גם לארוחת 4 מחר ????????
רכיבים:
2 בטטות
2 תפוחי אדמה
בצל
5 כפות קמח עדשים - ניתן להחליף בביצים
2 כפות קמח שקדים
כפית וחצי מלח הימלאיה (סביר שבמלח לבן כדאי פחות כי מלח רגיל מלוח יותר)
מעט פלפל שחור (לא חובה)
אופן ההכנה:
מגרדים הכל בפומפייה, שמים במסננת וסוחטים היטב להוצאת נוזלים.
מוסיפים את הקמחים והתיבול ויוצרים לביבות על גבי נייר אפייה משומן קלות.
ניתן לרסס את הלביבות בספריי שמן מעל, לא חובה.
מכמות זו יצאו לי 58 לביבות (3 מגשים).
מכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות לחצי שעה, מוציאים והופכים בעדינות עם מרית ומחזירים לעוד 5 דקות ומתענגים!
כיצד נתייחס?
כל 3 יחידות כמנת פחמימה או 4 כמנת פחמימה 100גלת.
כל המתכון כ 1200 קלוריות
36 גרם חלבון
210 גרם פחמימה
13 גרם שומן
אפשר להכין גם מטוגן ואז הערך פי 3, גם פחות בריא ותכלס מיותר! טעים ממש אפוי, מטוגן זה כזה שנות ה 80, לא???
